اختتامیه پویش "نان و مهر" ویژه دانش آموزان مناطق محروم برگزار شد | توزیع ۶۰هزار صبحانه گرم در ۲۲۰ مدرسه خراسان رضوی خرید ملک ورثه‌ای چه دردسرهایی دارد؟ رییس کمیته امداد: ۳۰۰ هزار میلیارد ریال وام اشتغال به مددجویان داده می‌شود قتل اشتباهی در جنوب تهران (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش شد تغییر روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان تصادف شدید خودرو پراید و میکسر در بزرگراه پیامبر اعظم(ص)+تصویر جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی ورود ۱۴۵ هزار گردشگر سلامت به مشهد در سال ۱۴۰۳ مصرف کدام کنسروها ممنوع است؟ طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس کشف ۷۳ فقره سرقت ضبط و پخش خودرو در مشهد دستبرد ۸ میلیاردی به یک ساعت‌فروشی در مشهد ویدئو | فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری در مشهد چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟ بهترین روش برای نو و تمیز نگه‌داشتن فرش‌ها علت چرخش مچ پا چیست؟ عوامل خطر «زوال عقل زودرس» را بشناسید خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟
سرخط خبرها

تکرار منافقان در لباس فرقان

  • کد خبر: ۱۴۰۴۹۴
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۸
تکرار منافقان در لباس فرقان
هم زمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه بخشی از جنایات اکبر گودرزی، آمر ترور شهید مفتح، را مرور می‌کنیم.

دکتر محمد مفتح، پانزدهمین نفر از فهرست ترور‌های گروهک فرقان بود که در ۲۷ آذر ۵۸ در حال ورود به دانشگاه تهران با شلیک گلوله کمال یاسینی، شهید شد. ماشه اسلحه را یاسینی کشیده بود، اما در اصل خشاب‌ها را اکبر گودرزی پر کرده بود.

گودرزی بنیان گذار و رهبر گروه فرقان در آن روز‌ها یک جوان بیست ساله بود که در قالب یک گروه شبه نظامی متأثر از مجاهدین خلق (منافقان)، در حال طراحی نقشه ترور شخصیت‌های روحانی برجسته بود. او که زمانی خودش طلبه بود و از سال ۵۷ درسش را در حوزه علمیه خوانسار آغاز کرده بود، پس از مدتی کوتاه از آنجا بیرون رانده شد و به تهران آمد. مدرسه حاج شیخ عبدالحسین هم مدت زیادی میزبان او نبود و پس از اخراج از آنجا به مسجد قبا رفت.

همان مسجدی که دکتر مفتح آن را افتتاح کرده بود و امام جماعتش بود. اکبر گودرزی بار‌ها برای برگزاری سخنرانی‌ها و برنامه هایش از سوی دکتر مفتح منع شده بود. تفکرات او که در قالب جزواتی تألیفی، از برداشت‌های اشتباه و شخصی او نسبت به متن قرآن بیرون آمده بود، به وضوح اندیشه‌ای مخالف با اسلام داشت و زمینه را برای انحراف جوانان ایجاد می‌کرد. سرخوردگی او در مسجد قبا، موجب شد تا در مساجد سایر محلات تهران از جمله سلسبیل، قلهک، جوادیه و خزانه ورود کند و با برگزاری کلاس‌های به ظاهر تفسیر قرآن اعضای گروهش را جذب کند.

جوانانی که علیه روحانیت اصیل شست و شوی مغزی می‌شدند و تنها راه سعادت را در حذف فیزیکی روحانیت می‌دیدند. در فاصله سوم اردیبهشت ۵۸ تا هجدهم دی همان سال، نوزده ترور با مسئولیت مستقیم گروه فرقان به سرکردگی اکبر گودرزی صورت گرفت که ترور افرادی نظیر مرتضی مطهری، محمدولی قرنی و محمد مفتح از عملیات‌های موفق و ترور چهره‌هایی همچون رهبر معظم انقلاب و آیت ا... اکبر هاشمی رفسنجانی از عملیات‌های ناکام این تیم بود.

نیمه شب ۱۸ دی ۵۸، خانه‌ای در خیابان جمالزاده که به روایت شاهدان عینی، دو واحد بی حاشیه و آرام برای چند جوان سر به راه بود، مورد حمله نیرو‌های امنیتی قرار گرفت و پس از پرتاب نارنجک و گاز اشک آور، از میان انبوه غبار انفجار، اکبر گودرزی به همراه چند تن از همدستانش دستگیر شدند، در حالی که از خانه ساده و بی آلایش او، مبالغ زیادی پول نقد، اسلحه و یک فهرست هشتادنفره از ترور‌های بعدی، کشف شد.

سوم خرداد سال ۵۹  اکبر گودرزی به همراه شش نفر از طرف دارانش تیرباران شد.

حافظه تاریخی ایران هرگز نام اکبر گودرزی را در خود ثبت نکرد، اما در نهایت ۲۷ آذر در تقویم ملی به احترام و بزرگداشت شهید مفتح با عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه ثبت شد. به یادبود مردی که بنا داشت با وحدت روحانی و دانشجو، ارزش‌های فرهنگی و مبانی معرفتی یکی شود و جامعه را به سمت مقاصد متعالی سوق دهد.
برای مطالعه مطلب «اول شخص» که به شهید مفتح اختصاص دارد و در همین صفحه منتشر شده است، کد رو به رو را اسکن کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->